Uuden Sveitsin tarina ja kausikorttitarjous

9.3.2023

Sveitsin hiihtokeskuksen historia ulottuu edelliselle vuosituhannelle. Pitkään yrittäjänä toimi Markku Hyttinen. Sveitsissä järjestettiin paljon paikallista toimintaa, kisoja ja tapahtumia, mutta toiminta pysyi stabiilina. Syksyllä 2020 alkoi tapahtua. Markun jäädessä eläkkeelle ruoriin tuli entinen ammattisotilas, mutta jo joitain vuosia hiihtokeskusalalta kokemusta saanut Matias Petäistö. Olisi helppo sanoa että loppu on historiaa mutta uusi Sveitsi on vasta tiensä alussa kolmannen kauden loppupuolella.

Nyt tarjouksessa ovat ensi kauden kausikortit hintaan 199€. Osta omasi verkkokaupasta tai keskuksen lipunmyynnistä kampanja-aikana 10.3.-20.3. Kampanjahinta on Sveitsissä aina edullisin aiemmin ostettuna eli kausikortteja ei koskaan tulla myymään kampanjahintaa edullisemmin myöhemmässä vaiheessa. Näin voit luottaa että teet hyvät kaupat.

Palataan uuden Sveitsin tarinaan

Sveitsissä on Matiaksen johdolla uudistettu puitteita isosti ja vielä on paljon työtä jäljellä. Kolmen kauden aikana lumetus on saatu jo hyvälle tolalle ja viime kaudella hissit pyörivät 174 päivää. Kuluvalla kaudellaollaan lähellä päästäpuolen vuoden aukiolotavoitteeseen. Eli laskuhommia tarjotaan lokakuulta toukokuulle.

Lumetusta parannetaan entisestään ensi kaudelle. Rinnealaa on kasvatettu merkittävästi ja uusia rinteitä on rakennettu. Tälle kaudelle avattiin Sveitsi Super Natural ja onpa meillä jo oma randoreittikin. Ensi kaudeksi avataan pitkä ns perinteisen laskettelun rinne joka kulkee työnimellä Banaani ja tulevien vuosien aikana takarinnehanke tulee näkemään päivänvalon. Sveitsi on kasvattanut kävijämääränsä noin viisinkertaiseksi kolmessa vuodessa, mutta edelleen laskemaan mahtuu kohtuullisen väljästi.

Harrastajien lisäksi Sveitsiin ovat löytäneet niin kansalliset kuin kansainväliset supertähdet. Tällä kaudella Sveitsissä on nähty mm. Jesse Augustinus, Zeb Powell ja Luke Winkelmann. Ratapuolella kotimäessään on säännöllisesti saatu ihastella Erika Pykäläisen ja Jesper ja Rosa Pohjalaisen menoa. Myös tapahtumapuolella Sveitsi on alkanut herättää aivan uudenlaista kiinnostusta. Maaliskuussa Burton tuo Mystery Tourin Sveitsiin ainoana keskuksena Suomessa. Sveitsissä nähdään myös mm QKLS tourin osakilpailu ja monta muuta hienoa juttua.

Kausikorttiasiakkaat ovat meille kaikki kaikessa. Se, että kausikortteja on paljon mahdollistaa kaikki kehitystoimet. Hyppää Etelä-Suomen puhutuimman keskuksen meininkiin mukaan ja hanki ensi kauden kausikortti nyt hintaan 199€!

Lähitulevaisuuden kehityshankkeita ovat uuden ravintolan rakentaminen, valaistuksen kokonaisvaltainen kehityshanke, lumetuksen edelleen kehittäminen, useat uudet rinteet joista suurimpana takarinteet ja uusi hissipari. Sveitsin kehittäminen ei pysähdy ja lupaamme jatkossakin tarjota eniten laskettavaa Etelä-Suomessa ja olla se puhutuin keskus.

Sveitsin yrittäjä Matias Petäistö on myös tullut näiden vuosien aikana tunnetuksi useammista yhteyksistä, ei vähiten TV-sarja Erikoisjoukoista. Kuuntele Yrittäjän podcastista Matiaksen ajatuksia hiihtokeskusyrittämisestä. Matiaksella on myös muita yrityksiä ja hän toimii esimerkiksi valmentajana. Vaikka Sveitsin näkyvyys välillä henkilöityy Matiakseen on Sveitsin uuden nousun taustalla koko upea tiimi rinteiden ylläpidosta hiihtokouluun, vuokraamoon ja ravintolaan, jonka tarjonnasta erityisest Thai by Meena aidot thairuoat ovat saaneet suuren suosion. Tätä kirjoittaessa on alkamassa monien mielestä paras aika vuodesta eli Pitkä Kevät TM, joka on Sveitin lanseeraamana pidentänyt Etelä-Suomen laskukautta jopa kuukaudella. Se on harrastajien etu ja asia, josta olemme erityisen ylpeitä.

AUKIOLOAJAT

AUKIOLOAJAT

Keskuksen aukioloajat jatkuu lämpimien ja sääennusteen mukaan epävakaiden kelien takia päivä...

lue lisää

Sveitsin kausikortit uudessa valossa 229€

Nyt alkaa uutisia tulevasta kaudesta tippumaan! Aloitetaan kausikorttitarjouksella 229€ jokaon voimassa vain ja ainoastaan 1.9. klo 23.59 saakka. Kausikortin saat helpostiverkkokaupastamme. Niillä liikuntaeduilla jotka eivät verkkokaupassa käy voit myös...

KAUSIVUOKRIEN PALAUTUS

Kausivuokrien palautusajankohdat: 22.5 klo 15-18 24.5 klo 15-18

KAUDEN PÄÄTÖS LAUANTAINA 29.4

Kausi päättyy lauantaina 29.4, rinne auki 10-15, musiikkia & Hakun...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/6

Avoimet rinteet

0/8

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  0400 418 858
Vuokraamo 0400 954 585
Ravintola 040 1662 221

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.