Sveitsi Master Plan 2.0 ja kausikortit ensi kaudelle 209€

10.4.2024

Sveitsi päivittää Master Planiansa joka alun perin julkaistiin keväällä 2022. Suunnitelma on toteutettu rinnetoimintojen osalta Banaanin, Alppimaan ja Super Naturalin avaamisten myötä ja ne ovat löytäneet hyvin käyttäjänsä. Uusi ravintola on edelleen hankelistalla vaikka sen suhteen ei olekaan vielä päästy lyömään kuokkaa maahan. Rinnetoimintojen ylläpidon parantamiseen rakennetun huoltohallin hyödyt näkyvät asiakkaille välillisesti hyvin ylläpidettyinä suorituspaikkoina joka päivä. Lisäksi suunnitelman mukaisesti valaistusjärjestelmä on uusittu kahden vuoden aikana energiatehokkaaseen led-valaistukseen ja lisäksi lumetuskapasiteetti on saatu sellaiseksi että tänäkin vuonna tavoitellaan puolen vuoden kauden maagista rajaa.

Ennen kuin mennään suunnitelman päivitykseen niin nyt on mahdollisuus vielä ostaa ensi kauden kausikortti kohtuulliseen hintaan 209€. Osta kausikortti täältä. Sveitsin politiikan mukaisesti kausikortin saa aina edullisemmin mitä aiemmin sen hankkii eli edullisempaa hintaa ei enää myöhemmin tarjota. Kausikortit ovat ne jotka mahdollistavat mittavat investoinnit rinnetoimintoihin ja olemme jokaisesta sitoutumisesta erittäin kiitollisia. Keskuksen kehittäminen on siis henkilökunnan ja asiakkaiden yhteistyötä. Mitä sitten ollaan tekemässä…

Suoraan ensi kauteen tehtävät uudistukset ovat vielä pieni salaisuus, palaamme niihin. Mutta Master Planin päivityksessä on nyt kaavoituksen osalta edetty niin että neljälle takarinteelle ja pariankkurille on aito mahdollisuus. Hanke edellyttää erittäin mittavia maanrakennustöitä ja se ei valmistu ensi kaudelle, mutta… työ alkaa tulevana kesänä! Saamme aikanaan käyttöön niin lisää helppoa ”carving” ja peruslaskettelualaa sekä mahdollisuuden kehittää parkkitoimintoja täysin uudella tavalla! Näin merkittävä infrahankkeen nytkähtäminen eteenpäin on signaali siitä, että laskettelu on Etelä-Suomessa edelleen hyvissä voimissa ja jokapäiväinen työmme laskijoiden eduksi kantaa hedelmää. Sveitsi on uuden tulemisensa, viimeisen neljän kauden aikana yli viisinkertaistanut asiakasmääränsä ilman isompia hissijonoja. Nyt on kuitenkin aika painaa kaasua.  Haluamme kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja myös kun tämä tässä sanotaan julki niin sitten on paine myös tehdä.

Mikään mainittu ei koskaan tapahtuisi ilman kausikorttiasiakkaitamme, joita luotamme saavamme lisää Master Planin päivityksen kautta. Kiitos jo kausikortin hankkineille ja tervetuloa sitä harkitseville ja mukaan hyppääville. Sveitsiin ovat kaikki laskettelijat tervetulleita. Kehitetään yhdessä aina vain hienompi harrastuspaikka!

Ole mukana Sveitsin rakentamisessa ja hanki ensi kauden kausikortti nyt!

Kampanja on voimassa vain 10.4.-22.4. eli toimi nopeasti mikäli haluat edullisen kausikortin ensi kaudelle

Pitkä Kevät EXTRA DAY sunnuntaina

Sveitsissä ei pyöritellä peukaloita vaan vedetään Pitkä Kevät äärimmilleen. Snow Plazan extrapäivä kevätsetupilla ja yhdellä hissillä sunnuntaina 28.4. klo 10-15. Päivälippu 16 € Samalla mahdollisuus ostaa kausikortti aukioloajan puitteissa (myös liikuntaeduilla)...

Kiitos 10.10.2023 – 20.4.2024

Sveitsi kiittää jokaista laskijaa, upeaa henkilökuntaa, kumppaneita ja...

SVEITSI TÄNÄÄN 16.4. SULJETTU

Hiihtokeskus on tänään 16.4. suljettu vesisateen johdosta. Perherinne ja Snow...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/5

Avoimet rinteet

0/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy

Pujottelutie 1

05880 Hyvinkää

toimisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.