Laske Etelä-Suomen puhutuimmassa laskettelukeskuksessa koko talvi yhdellä lipulla

18.10.2022

Sveitsin hiihtokeskus on kokenut uudelleensyntymisen kahden vuoden aikana. Rinteitä ja palveluita on uusittu ja työ jatkuu tällä ja tulevalla kaudella. Hanki nyt kausikortti ennakkoon hintaan 249€ ja lasket koko talven siinä keskuksessa, josta kaikki puhuvat.

Kampanja on voimassa VAIN 7.11. klo 23.59 saakka tai voi loppua jo aiemmin mikäli kampanjaan varattu korttimäärä tulee aiemmin täyteen. Kannattaa siis toimia heti!

Mitä Sveitsissä on ja mitä on uudistettu?

Sveitsissä löytyy 8 rinnettä, joista SnowPlaza on parkki ja sen vieressä uutena Sveitsi Supernatural on uuden ajan parkkia, paippia ja luonnonesteitä yhdistävä kokonaisuus millaistaista ei ole ennen Etelä-Suomessa nähty. Perinteiseen lasketteluun löytyy aloittelijoiden Alppimaa, jossa on myös lumetettu pulkkamäki ja helppo pieni Perherinne, Iso Perherinne ja nopeampaan menoon Iso Mäki, jonka laidasta löytyvät myös hyppylinjat. Lisäksi vielä enemmän vauhdista nauttiville on Rosa Plateau Kisarinne, jonka kauemmasta laidasta löytyy Sveitsi FreeRide Zone.

Uudistuksissa tälle kaudelle on edelleen parannettu lumetusta vedenoton, vesilinjojen, sähköuudistusten ja uudenaikaisen kaluston osalta niin, että voimme edelleen parantaa olosuhteita. Edellisellä kaudella hissit pyörivät historialliset 174 päivää! Tämän lisäksi laskupäiviä oli vielä enemmän pre-season miniparkin ansiosta.

Sveitsi kehittää toimintaa myös ilmaston näkökulmasta kestävämmäksi. Teemme yhteistyötä johtavan kumppanin GreenCarbon Finlandin kanssa. Päästöjä on vähennetty merkittävästi. Käytämme sertifioitua ekosähköä ja kaikki koneet ja laitteet käyvät biopolttoaineella. Yhteistyö jatkuu ja tavoitteet ovat korkealla. Olemme myös Protect Our Winters Finlandin kumppanikeskus.

Sveitsistä löytyy tietysti myös kaikki palvelut kuten välinevuokraamo, rinnekahvio Matterhorn ja Sveitsin oma hiihtokoulu.

Hanki oma kausikorttisi nyt ennakkoon hintaan 249€ ja laske koko talvi Etelä-Suomen puhutuimmassa keskuksessa!

Kampanja on voimassa 7.11. asti mutta mikäli kampanjalle varattu kausikorttimäärä täyttyy aiemmin varataan oikeus päättää kampanja aiemmin. Kannattaa siis tilata kausikortti heti!

AUKIOLOAJAT

AUKIOLOAJAT

Keskuksen aukioloajat jatkuu lämpimien ja sääennusteen mukaan epävakaiden kelien takia päivä...

lue lisää

Sveitsin kausikortit uudessa valossa 229€

Nyt alkaa uutisia tulevasta kaudesta tippumaan! Aloitetaan kausikorttitarjouksella 229€ jokaon voimassa vain ja ainoastaan 1.9. klo 23.59 saakka. Kausikortin saat helpostiverkkokaupastamme. Niillä liikuntaeduilla jotka eivät verkkokaupassa käy voit myös...

KAUSIVUOKRIEN PALAUTUS

Kausivuokrien palautusajankohdat: 22.5 klo 15-18 24.5 klo 15-18

KAUDEN PÄÄTÖS LAUANTAINA 29.4

Kausi päättyy lauantaina 29.4, rinne auki 10-15, musiikkia & Hakun...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/6

Avoimet rinteet

0/8

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  0400 418 858
Vuokraamo 0400 954 585
Ravintola 040 1662 221

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.