Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Sveitsin hiihtokeskus Oy asiakas- ja markkinointirekistereistä

Sveitsin hiihtokeskus Oy käsittelee ja tallentaa henkilötietoja GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain mukaisesti.

Saatamme päivittää tietosuojan osalta toimintaamme toisinaan. Voit tältä sivulta lukea aina uusimman, voimassaolevan tietosuojaselosteemme.

Laatimispäivämäärä: 1.10.2020
Päivitetty: 25.5.2021

Rekisterinpitäjä:

Sveitsin hiihtokeskus Oy
Y-tunnus: 1492055-3
Osoite: Oujotelutie 4, 05880 Hyvinkää
Puhelin: +358 400 486302

Vastuuhenkilö:

Toimitusjohtaja
Matias Petäisö
matias.petaisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Henkilötietojen käyttämisestä

Sveitsin hiihtokeskus Oy:n ylläpitämän verkkopalvelun ja erillisen verkkokaupan toiminta edellyttää henkilötietojen keräämistä asiakkuuden ja sen hoitamisen johdosta.

Henkilötietoja kerätään lisäksi palvelun toimivuuden ja markkinoinnin kehittämiseksi.
Tietoja ei luovuteta muille, kuin sellaisille tahoille, joille tietojen luovuttaminen on palvelun toimivuuden kannalta perusedellytys (kuten viranomaistahot).

Tallennamme välttämättömiä tietoja. Niiden tallentaminen on lainmukaista ja niiden käsittely tehdään tietoturvallisesti. Palvelussa tallennetut tiedot ovat asiakkaiden itsensä sinne tallettamia ja täten tilanteissa, joissa väärää tietoa on tallennettu, pitää Sveitsin hiihtokeskus Oy itsellään oikeuden muuttaa käyttäjän tallentamaa tietoa, jotta palvelun käyttäjän toiminta on lakien mukaista.

Tallennamme vain sellaista tietoa, mitä mikäkin eri liiketoiminta toimivuus minimissään edellyttää. Voit saada tietosi katsottavaksi erillisestä pyynnöstä.

Kaikki tallennettu tieto pidetään tallessa niin pitkään kuin se on palvelun toiminnan kannalta oleellista tallentaa. Ei yksilöityviä tilastojatietoja saatetaan pitää tallessa henkilötietoja pidempään. Lakivaatimuksien mukaisesti joitakin tietoja pidetään tallessa pidempään.

Lisäksi keräämme ja tallennamme tietoa asiakussuhteeseen liittyen myös siten, että mahdolliset uudet asiakkaat tallennetaan ei yksilöidysti markkinointi tarkoituksessa.

Rekisterin tietosisältö:

Etu- ja sukunimi
Osoite
Yhteystiedot
Markkinointilupa tai kielto
IP-osoitetieto tai muu tunniste
Evästäiden kautta kerättävät tiedot
Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot

Tietolähteet

Palvelunkäyttäjien itsensä palveluun tallentama tieto, kuten henkilötiedot, Google Analytics, sosiaalisen median seuranta ja jakamiseen liittyvät toiminnot.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Tietoja voidaan rekisterinpitäjän harkinnan perusteella luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa yhteistyökumppaneillemme, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain käyttötarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta.

Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille – tämä käytännössä tarkoittaa oheista:

Käytämme sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Näihin tallennettuna ovat vain nimi, yritys sekä sähköpostiosoite.
Osa käyttämistämme palveluista toimii Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia ja jaamme näihin palveluihin tiedon minimoinnin ja riskien vähentämisen periaatetta noudattaen.

Rekisterin suojaus

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan yksilöidyllä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä.

Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA
LinkedIn Corporation: Sunnyvale, California, United States

Käyttäessänne Sveitsin hiihtokeskus Oy:n sivustoja annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin

BLACK FRIDAY TARJOUKSET

Black Friday tarjoukset voimassa verkkokaupassa ja lipunmyynnissä maanantaihin saakka. Kausikortti 239€ (400) 5 x päivälippu 99€ (160) 10 x iltalippu 99€ (280) Lippupaketit sisältää kertakäyttöiset etäkortit.

SNOW PLAZA (EX PERHERINNE), RAVINTOLA JA VUOKRAAMO AUKI

Ensimmäinen täysimittainen rinne auki 23.11 lähtien, ravintola ja vuokraamo palvelee normaalisti rinteen aukioloaikojen mukaan arkisin 16-2030 ja viikonloppuisin 10-18.

VIIKON AUKIOLOAJAT

Rinne arkisin auki toistaiseksi 16-20, kunnes ensimmäinen rinne saadaan lumetettua ylös asti. Ravintola ja vuokraamo auki keskiviikosta alkaen rinteen aukioloaikojen mukaan.

VIIKON AUKIOLOAJAT, RAVINTOLA AUKI VIIKONLOPPUNA

Rinne auki ma-pe 16-20, viikonloppuna 11-16. Vuokraamo auki ke ja pe 16-19, ravintola auki viikonloppuna 11-16. Hissiliput 11€, ei sisällä etäkorttia.

KESKUS SULJETTU MAANANTAINA LUMETUKSEN TAKIA

Keskus poikkeuksellisesti suljettu maanantaina 15.11 lumetuksen takia. Ti-Pe auki normaalisti 16-20, vuokraamo ja välinehuolto auki ke ja pe. Viikonlopun aukiolo ilmoitetaan myöhemmin.

LOPPUVIIKON AUKIOLOT

Rinne ja lipunmyynti on auki to-pe 16-20 ja la-su 12-16. Vuokraamo on auki kausivuokrien lunastusta ja välinehuoltoja varten torstaina 11.11 16-19. Kausikorttikampanja päättyy sunnuntaina 14.11, muilla maksutavoilla ostot onnistuu lipunmyynnissä paikan päällä.

SNOW PLAZA AUKEAA 9.11 KLO 16

Snow plaza alkukauden mitoissa aukeaa tänään 9.11, sompahissi ja rinne auki 16-20 perjantaihin asti. Hissilippu 11€, ostettavissa vuokraamosta ja lipunmyynnistä. Viikonlopun aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

VUOKRAAMON JA LIPUNMYYNNIN AUKIOLOT

Välinevuokraamo on auki tiistaina 9.11 klo 16-19 välinehuoltojen vastaanottoa ja kausivuokrien luovuttamista varten. Lipunmyynti on auki torstaina 11.11 klo 16-19 kausikorttien myyntiä ja lunastusta varten.

HIIHTOKOULUN ILMOITTAUTUMINEN AUKI

Kursseista lisää hiihtokoulu-sivulta ja ilmoittautumaan pääset tästä.

Vuokraamon aukiolot

Vuokraamo on auki 1.11 ja 3.11 klo: 16:00-19:00 välinehuoltojen vastaanottoa ja kausivuokrien luovutusta varten.

Päivän kurssit

Avoimet hissit

1/6

Avoimet rinteet

1/7

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  0400 418 858
Vuokraamo 0400 954 585
Ravintola 040 1662 221

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.