Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Sveitsin hiihtokeskus Oy asiakas- ja markkinointirekistereistä

Sveitsin hiihtokeskus Oy käsittelee ja tallentaa henkilötietoja GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain mukaisesti.

Saatamme päivittää tietosuojan osalta toimintaamme toisinaan. Voit tältä sivulta lukea aina uusimman, voimassaolevan tietosuojaselosteemme.

Laatimispäivämäärä: 1.10.2020
Päivitetty: 25.5.2021

Rekisterinpitäjä:

Sveitsin hiihtokeskus Oy
Y-tunnus: 1492055-3
Osoite: Oujotelutie 4, 05880 Hyvinkää
Puhelin: +358 400 486302

Vastuuhenkilö:

Toimitusjohtaja
Matias Petäisö
matias.petaisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Henkilötietojen käyttämisestä

Sveitsin hiihtokeskus Oy:n ylläpitämän verkkopalvelun ja erillisen verkkokaupan toiminta edellyttää henkilötietojen keräämistä asiakkuuden ja sen hoitamisen johdosta.

Henkilötietoja kerätään lisäksi palvelun toimivuuden ja markkinoinnin kehittämiseksi.
Tietoja ei luovuteta muille, kuin sellaisille tahoille, joille tietojen luovuttaminen on palvelun toimivuuden kannalta perusedellytys (kuten viranomaistahot).

Tallennamme välttämättömiä tietoja. Niiden tallentaminen on lainmukaista ja niiden käsittely tehdään tietoturvallisesti. Palvelussa tallennetut tiedot ovat asiakkaiden itsensä sinne tallettamia ja täten tilanteissa, joissa väärää tietoa on tallennettu, pitää Sveitsin hiihtokeskus Oy itsellään oikeuden muuttaa käyttäjän tallentamaa tietoa, jotta palvelun käyttäjän toiminta on lakien mukaista.

Tallennamme vain sellaista tietoa, mitä mikäkin eri liiketoiminta toimivuus minimissään edellyttää. Voit saada tietosi katsottavaksi erillisestä pyynnöstä.

Kaikki tallennettu tieto pidetään tallessa niin pitkään kuin se on palvelun toiminnan kannalta oleellista tallentaa. Ei yksilöityviä tilastojatietoja saatetaan pitää tallessa henkilötietoja pidempään. Lakivaatimuksien mukaisesti joitakin tietoja pidetään tallessa pidempään.

Lisäksi keräämme ja tallennamme tietoa asiakussuhteeseen liittyen myös siten, että mahdolliset uudet asiakkaat tallennetaan ei yksilöidysti markkinointi tarkoituksessa.

Rekisterin tietosisältö:

Etu- ja sukunimi
Osoite
Yhteystiedot
Markkinointilupa tai kielto
IP-osoitetieto tai muu tunniste
Evästäiden kautta kerättävät tiedot
Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot

Tietolähteet

Palvelunkäyttäjien itsensä palveluun tallentama tieto, kuten henkilötiedot, Google Analytics, sosiaalisen median seuranta ja jakamiseen liittyvät toiminnot.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Tietoja voidaan rekisterinpitäjän harkinnan perusteella luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa yhteistyökumppaneillemme, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain käyttötarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta.

Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille – tämä käytännössä tarkoittaa oheista:

Käytämme sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Näihin tallennettuna ovat vain nimi, yritys sekä sähköpostiosoite.
Osa käyttämistämme palveluista toimii Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia ja jaamme näihin palveluihin tiedon minimoinnin ja riskien vähentämisen periaatetta noudattaen.

Rekisterin suojaus

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan yksilöidyllä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä.

Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA
LinkedIn Corporation: Sunnyvale, California, United States

Käyttäessänne Sveitsin hiihtokeskus Oy:n sivustoja annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin

KAUSI PÄÄTTYY MAANANTAINA 9.5

Sveitsi sulkee hissinsä kuluvalta laskettelukaudelta tiettävästi viimeisenä Suomessa maanantaina 9.5. Aukiolot: pe 6.5 16-20 la 7.5 10-16 ma 9.5 16-20 KAVERIMAANANTAI Rinteitä auki 1/7 Snow Plaza hissejä 2/5 sompahissit. Päivälippu 16€ (ei sis. etäkorttia)...

Yleisön pyynnöstä – ylimääräinen ennakkokausikorttien kampanja

Sveitsi on edelleen auki tällä kaudella ainakin keskiviikkona 27.4. klo 16-20, perjantaina 29.4. klo 16-20 ja lauantaina 30.4. klo 10-16. Tällä hetkellä käytössä on Iso Mäki, Perherinteet sekä Snow Plaza. Tämän historiallisen Pitkä Kevät TM jakson aikana olemme...

SVEITSI RIKKOO KAIKKI ENNÄTYKSET. AUKIOLOT JATKUVAT MAHDOLLISESTI TOUKOKUULLE!

Sveitsin Pitkä Kevät TM-konsepti tuottaa tulosta ja laskukulttuuri muuttuu niin että laskijat löytävät keväälläkin rinteeseen. Toistaiseksi vahvistetut aukioloajat: 24.4 su 10-16 ma 16-20 ke 16-20 pe 16-20 30.4 vappu 10-16 Loppukauden voit laskea yhdellä lipulla...

AUKIOLOT 19-24.4

Ti-Pe 16-20 La-Su 10-16

PÄÄSIÄINEN & PITKÄ KEVÄT INVITATIONAL

Keskus auki pääsiäisenä pe-ma 10-16. Tiistaista 19.4 alkaen keskus auki 16-20. Lauantaina Pitkä Kevät Invitational - reilikilpailu 10-16 Snow Plazalla. Plaza auki normaalisti, 3 obstaakkelia suljettu päivän ajan kilpailun takia.

PÄÄSIÄISVIIKON AUKIOLO

11-14.4 ma-to 16-2030 15-18.4 pe-ma 10-16 Alppimaa suljettu

VUOKRAAMOVÄLINEET MYYNNISSÄ

Käytetyt vuokraamovälineet nyt myynnissä, lisätietoja välinevuokraamosta.

AUKIOLOAJAT

Ma 16-2030 Ti 16-2030 Ke 13-2030 To 16-2030 Pe 13-2030 La 10-18 Su 10-18

VIIKONLOPUN KILPAILUT

Lauantaina 12.3 Sveitsissä järjestetään Fearless Finns Freeski Tour osakilpailu. Kilpailujen vaikutukset rinteiden käyttöön: Snow plaza suljettu: 1115-1200 ja 1345-1430 Pieni hyppylinja suljettu: 1215-13 Iso hyppylinja suljettu: 1445-1530 Sunnuntaina 13.3 Kia Ski Tour...

Pitkä Kevät on täällä. Laske loppukausi 99€

Sveitsin Pitkä Kevät TM on täällä. Laske loppukausi pitkälle huhtikuuhun (pidetään auki niin kauan kuin olosuhteet sallivat) nyt edullisesti loppukauden Pitkä Kevät -lipulla 99€. Lipun voi hankkia verkkokaupasta tai keskuksen lipunmyynnistä. Olemme lumettaneet...

HIIHTOLOMATARJOUKSET

Sveitsissä lasketaan hiihtolomalla huippuolosuhteissa. Ski bussi liikennöi päivittäin Hyvinkään asemalta Sveitsiin. Lisäksi hiihtolomaksi on muutamia varteenotettavia lipputarjouksia:Loppukauden kausikortti Alppimaahan 50€. Osta täältä.3 päivän lippu 70€ (lipun voi...

Sveitsin hiihtokeskus laajentuu poikkeuksellisen suurilla investoinneilla.

Sveitsin hiihtokeskus rahoittaa osan tulevasta laajennuksesta kausikorttikampanjalla. Osta nyt kausikortti kaudelle 2022-23 ennakkohintaan 179€ ja olet mukana uutta Sveitsiä rakentavassa yhteisössä. Kausikortin voi ostaa verkkokaupasta tai keskuksen lipunmyynnistä...

MAKSUTON SKIBUSSI 19-25.2

Hyvinkään kaupunki järjestää maksuttoman bussiyhteyden hiihtolomaviikolla asemalta hiihtokeskukselle. Päivittäinen aikataulu 19-25.2: Lähtö 11.00 rautatieasema 11.15 Hotelli Sveitsi 11.30 Sveitsin Hiihtokeskus Paluu 17.15 Sveitsin Hiihtokeskus 17.30 Hotelli Sveitsi...

ALUEMESTARUUSKILPAILUT 5-6.2

Etelä-Suomen Alpin aluemestaruuskilpailut lasketaan Sveitsissä tulevana viikonloppuna, minkä johdosta kisarinne on suljettu muilta asiakkailta. Muut rinteet, hissit ja ravintola palvelee normaalisti 10-18.

AIKUISTEN LAUTAILUN ALKEET

2 x 100min kurssit tämän viikon ke ja to (18:00). Kurssin hinta 80€. Ilmoittautuminen verkkokaupassa.

Sveitsissä konkreettisia ilmastotekoja

Sveitsin hiihtokeskus aloitti viime kaudella yhteistyön Protect Our Winters Finlandin kanssa ja samalla laadittiin suunnitelma vastuullisuus- ja ilmastotyöstä. Tunnistamme että hiihtokeskuksessa energiankäyttö on yksi keskeisimmistä vaikuttamisen kohteista. Siksi...

JOULUN AUKIOLOAJAT

24.12 SULJETTU 25.12 12-18 26.12 10-18 27-30.12 10-20 31.12 10-18 1.1 12-18 2.1 10-18 3-5.1 10-20 6.1 10-19 7.1 10-20 8-9.1 10-18 Kaverimaanantaita ei loma-aikoina.

HEIMO-pilotointi

Skisport Finland Oy (Alppihiihto ja Freestyle) on kutsunut Hiihtokoulu Sveitsin yhtenä suomalaisista hiihtokouluista testaamaan ja pilotoimaan uutta HEIMO -konseptiaan. Kyse on uudenlaisesta laskukerhosta, jossa pyritään tarjoamaan perheille uusia elämyksiä ja...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/5

Avoimet rinteet

0/7

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  0400 418 858
Vuokraamo 0400 954 585
Ravintola 040 1662 221

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.