SEASON PASS 22-23
FLASH SALE 159€

KAMPANJA VOIMASSA VAIN 26.-31.1.

Uutta Sveitsiä on nyt kehitetty 15 kuukautta ja paljon on saatu aikaan mutta enemmän on työtä vielä edessäpäin. Meillä on poikkeuksellinen määrä kausikorttiasiakkaita ja ensi kaudelle myymme vain rajoitetun määrän kausikortteja. Tässä kampanjassa myydään suurin osa ja edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Eli tämän halvemmalla kausikorttia ei tule saamaan, jos ollenkaan!

Varmista siis NYT ensi talven kausikortti edullisimpaan mahdolliseen hintaan verkkokaupasta: https://sveitsi.axess.fi/fi/hissiliput

Kausikortin voi ladata jo käytössä olevalle Sveitsin KeyCardille ja se aktivoituu ensi kaudella. Mikäli haluat ostaa kausikortin esimerkiksi liikunta- tai virikeseteleillä voit kampanja-aikana tehdä oston myös hiihtokeskuksen lipunmyynnissä. Huom! Tämän kampanjan jälkeen kausikortteja ei välttämättä enää myydä mikäli niitä menee nyt todella paljon ja joka tapauksessa keväällä ja/tai syksyllä hinta ainakin nousee.

Kampanja on voimassa vain 6 päivää eli sulkeutuu maanantaina 31.1. klo 23.59

Sveitsissä on tehty paljon uudistuksia tälle kaudelle. Lumetusta on parannettu, rinnealaa on lisätty, Snow Plazaa on kehitetty ja on rakennettu uusi Alppimaa, hankittu uudet huoltokoneet ja monia muita pienempiä juttuja. Myös autenttinen Thai -ruoka on saanut ravintolassa paljon kehuja. Jatkamme kevääseen ja ensi kauteen samalla linjalla. Uudistuksia tullaan näkemään jatkossakin ja kausikorttilaiset ovat avainasemassa rohkaisemassa meitä investoimaan. Tervetuloa mukaan Sveitsin laskuyhteisöön!

Laskuterveisin,
Matias, koko perheyrityksen porukka, Aspen ja Sveitsin henkilökunta!

ISO MÄKI AUKI

Sunnuntaina 27.11 rinteitä auki 3/8 Snow Plaza, Perherinne ja Iso Mäki. Alkuviikosta avataan Pitkä Perherinne, tulevan viikonlopulla tavoitteena avata Alppimaa. Super Natural, Rosa Plateau ja Hyppylinjat on seuraavaksi lumetuksen alla.

Rinteitä avoinna ja Black Friday!

Sveitsin hiihtokeskuksen kausi alkoi tänä vuonna jo lokakuussa kun kahtena...

KAUSI JATKUU

Laskettelukausi jatkuu kaverimaanantaina 21.11.2022. Kaksi iltalippua yhden...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

3/6

Avoimet rinteet

3/8

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  0400 418 858
Vuokraamo 0400 954 585
Ravintola 040 1662 221

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.