SEASON PASS WEEK 4.2.-13.2.

4.2.2023

Kausikorttiennakot tarjolla kaudelle 23-24 hintaan 189€ vain reilun viikon ajan verkkokaupassa ja keskuksen lipunmyynnissä.

Kausikorttitarjouksista tulee säännöllisesti paljon kysymyksiä ja tässä lyhyesti selitettynä kuinka Sveitsissä toimimme. Kausikortti on molemminpuolinen win-win tilanne. Kausikortilla saa laskea koko tavoitellun puolen vuoden laskukauden Sveitsissä jolloin päivälle jää hintaa edullisimmillaan about euron juuston verran hintaa. Se on kohtuullista. Meille taas keskuksena se tarkoittaa sitoutuneita harrastajia ja keskuksen jatkuvaan kehittämiseen ennakoitavaa tulorahoitusta. Siksi ennakkokausikorttikampanjat ovat edellisen kauden kuluessa edullisimmillaan ja hinta kasvaa uuden kauden lähestyessä. Tässä on hyvä syy tarttua tarjoukseen. Halvemmalla ei korttia koskaan myöhemmin saa. Ensi kaudeksi avaamme taas vähintään yhden uuden rinteen ja useita muitakin kehityskohteita on työn alla. Parin viime kauden aikana olemme menneet huimasti eteenpäin, palaute on ollut hyvää ja kehittämisen vauhti vain kiihtyy.

Jos haluat laskea paljon ja samalla olla mukana kehittämässä Etelä-Suomen puhutuinta laskettelukeskusta joka lunastaa aina lupaukset niin tartu tarjoukseen nyt. Ei varmasti syksyllä harmita. Yhdessä eteenpäin.

Mikäli haluat ostaa kausikortin tarjousaikana virikeseteleillä onnistuu se verkkokaupan sijasta keskuksen lipunmyynnissä aukioloaikojen puitteissa.

Season Pass Week ennakkotarjous päättyy maanantaina 13.2. klo 23.59.

Verkkokauppaan tästä.

Pitkä Kevät -lippu 169€

Laske hiihtoloma ja koko #pitkäkevät yhdellä lipulla rajoituksetta hintaan 169€! Mikäli olosuhteet sallivat jatkamme kautta aina toukokuulle saakka ja joka tapauksessa niin pitkälle kuin lunta riittää. Nyt on hyvä mahdollisuus hoitaa loppukausi haltuun yhdellä...

LASKIAISTIISTAIN JA YSTÄVÄNPÄIVÄN AUKIOLO

Rinnekeskus avoinna tiistaina 13.2 10-20:30 ja keskiviikkona 14.2 9-20:30.

Sveitsi x Mielakka 10.2.

Ilmainen vaihtopäivä Mielakkaan Sveitsin kausikortilla. Välillä vaihtelu...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

5/5

Avoimet rinteet

9/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.