Viimeinen alle 200€ kampanja ensi kaudelle

28.2.2024

Sveitsi on rikkonut kaikkia ennätyksiä neljättä talvikautta peräkkäin ja sen kunniaksi painetaan lisää kaasua! Nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia ensi kauden kausikortti alle 200 eurolla. Kausikortin voi ostaa verkkokaupastamme tai keskuksen lipunmyynnistä, jossa liikuntaedut käyvät verkkokauppaa laajemmin maksuvälineenä hintaan 199€. Kampanja on kuitenkin voimassa vain 11.3. saakka.

Tämän kertaisessa kampanjassa emme vielä kerro ensi alkavista projekteista tai välittömästi ensi kauteen kohdistuvista positiivisista uudistuksista. Niiden kanssa tulemme ulos myöhemmin keväällä. Uutisoitavaa tulee riittämään! Kuluneiden uuden Sveitsin reilun kolmen ensimmäisen kauden teot puhunevat puolestaan. Olemme avanneet useita uusia rinteitä, niitä on jo yhdeksän. Valaistus on uusittu tehokkaaseen mutta ympäristöystävällisempään LED-järjestelmään ja suorituspaikkoja käyttävät niin alppimaajoukkueiden urheilijat kuin kansainväliset lumilauta- ja suksitähdet aivan tavallisia sunnuntailaskijoita unohtamatta. Itse asiassa vierailijamäärämme on kasvanut yli 500% muutamassa vuodessa, mutta silti rinteet ja hissijonot ovat säilyneet kohtuullisen ruuhkattomina.

Kausikortti on hyvä veto sillä silloin tulee käytyä laskemassa, aika vähälläkin laskupäivämäärällä menee säästön puolelle ja kun kortin hankkii ajoissa on kausi sitten ”ilmainen”. Olemme todella iloisia siitä kuinka, liikaa paljastamatta, reipas nelinumeroinen määrä laskijoita valitsi tänäkin vuonna kausikorttikeskuksekseen Sveitsin. Jokainen kortti tuntuu meistä suunnattomalta luottamuksenosoitukselta ja vastaamme siihen rinteiden kunnossapidossa, josta saamme säännöllisesti kiitosta, joka päivä. Luottamuksesi on meille kunnia-asia.

SVEITSI TÄNÄÄN 16.4. SULJETTU

Hiihtokeskus on tänään 16.4. suljettu vesisateen johdosta. Perherinne ja Snow Plaza (& sompahissit) auki taas huomisesta (17.4.) perjantaihin klo 16-20 ja viikonloppuna la-su 10-15.

RINNE- & HISSITIETOJEN PÄIVITYS

Ankkurihissit on tältä kaudelta suljettu. Sompahissit ovat toiminnassa...

Sveitsi Master Plan 2.0 ja kausikortit ensi kaudelle 209€

Sveitsi päivittää Master Planiansa joka alun perin julkaistiin keväällä 2022....

Päivän kurssit

Avoimet hissit

2/5

Avoimet rinteet

2/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy

Pujottelutie 1

05880 Hyvinkää

toimisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.