Uusi perhelippu 99€ myynnissä vain tammikuun ajan.

20.1.2024

Sveitsi lanseeraa kokeiluna uuden perhelipun hintaan 99 euroa (ei sisällä etälukukortteja) neljälle. Lippu sisältää päivälipun joka käy kaikkina keskuksen aukiolopäivinä aukioloaikojen puitteissa koko päivän lasketteluun.

Perhe voi tässä tapauksessa olla neljä henkilöä kokoonpanosta riippumatta eli mukana neljässä voi olla Naapurin Pirkko, lasten kaveri Kake tai esimerkiksi presidenttipari ja pääministeri puolisoineen voivat käyttää perhelipun porukalla.

Perhelippu on myynnissä vain 31. Tammikuuta saakka mutta sen voi käyttää myös myöhemmin kauden aikana. Ostorajoitus on 15 perhelippua per asiakas, koska kuusitoista olisi varmaankin liikaa ja liput ovat käytössä vain kuluvan kauden ajan.

Perhelippu kohtuullistaa sekä harvemmin laskemassa käyvien että kausikortittomien aktiivilaskijoiden laskupäivän kustannuksia ja toivomme uusien perheiden ja muiden pienten porukoiden pääsevän tutustumaan kovassa nosteessa olevaan Sveitsiin matalalla kynnyksellä. 

Sveitsissä on 9 vaihtelevan vaativuustason rinnettä mattohissillisestä ensirinne Alppimaasta aina Rosa Pohjalaisen mukaan nimettyyn kisarinteeseen ja maailmanluokan SnowPlaza -parkkiin jossa kotimainen parhaimmisto sekä kansaiväliset tähdet käyvät laskemassa.

Perhelipun voi ostaa 31.1  saakka verkkokaupasta tai keskuksen lipunmyynnistä, jossa liikuntaedut käyvät laajemmin maksuvälineenä.

Pitkä Kevät EXTRA DAY sunnuntaina

Sveitsissä ei pyöritellä peukaloita vaan vedetään Pitkä Kevät äärimmilleen. Snow Plazan extrapäivä kevätsetupilla ja yhdellä hissillä sunnuntaina 28.4. klo 10-15. Päivälippu 16 € Samalla mahdollisuus ostaa kausikortti aukioloajan puitteissa (myös liikuntaeduilla)...

Kiitos 10.10.2023 – 20.4.2024

Sveitsi kiittää jokaista laskijaa, upeaa henkilökuntaa, kumppaneita ja...

SVEITSI TÄNÄÄN 16.4. SULJETTU

Hiihtokeskus on tänään 16.4. suljettu vesisateen johdosta. Perherinne ja Snow...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/5

Avoimet rinteet

0/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy

Pujottelutie 1

05880 Hyvinkää

toimisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.