Uusi perhelippu 99€ myynnissä vain tammikuun ajan.

20.1.2024

Sveitsi lanseeraa kokeiluna uuden perhelipun hintaan 99 euroa (ei sisällä etälukukortteja) neljälle. Lippu sisältää päivälipun joka käy kaikkina keskuksen aukiolopäivinä aukioloaikojen puitteissa koko päivän lasketteluun.

Perhe voi tässä tapauksessa olla neljä henkilöä kokoonpanosta riippumatta eli mukana neljässä voi olla Naapurin Pirkko, lasten kaveri Kake tai esimerkiksi presidenttipari ja pääministeri puolisoineen voivat käyttää perhelipun porukalla.

Perhelippu on myynnissä vain 31. Tammikuuta saakka mutta sen voi käyttää myös myöhemmin kauden aikana. Ostorajoitus on 15 perhelippua per asiakas, koska kuusitoista olisi varmaankin liikaa ja liput ovat käytössä vain kuluvan kauden ajan.

Perhelippu kohtuullistaa sekä harvemmin laskemassa käyvien että kausikortittomien aktiivilaskijoiden laskupäivän kustannuksia ja toivomme uusien perheiden ja muiden pienten porukoiden pääsevän tutustumaan kovassa nosteessa olevaan Sveitsiin matalalla kynnyksellä. 

Sveitsissä on 9 vaihtelevan vaativuustason rinnettä mattohissillisestä ensirinne Alppimaasta aina Rosa Pohjalaisen mukaan nimettyyn kisarinteeseen ja maailmanluokan SnowPlaza -parkkiin jossa kotimainen parhaimmisto sekä kansaiväliset tähdet käyvät laskemassa.

Perhelipun voi ostaa 31.1  saakka verkkokaupasta tai keskuksen lipunmyynnistä, jossa liikuntaedut käyvät laajemmin maksuvälineenä.

Pitkä Kevät -lippu 169€

Laske hiihtoloma ja koko #pitkäkevät yhdellä lipulla rajoituksetta hintaan 169€! Mikäli olosuhteet sallivat jatkamme kautta aina toukokuulle saakka ja joka tapauksessa niin pitkälle kuin lunta riittää. Nyt on hyvä mahdollisuus hoitaa loppukausi haltuun yhdellä...

LASKIAISTIISTAIN JA YSTÄVÄNPÄIVÄN AUKIOLO

Rinnekeskus avoinna tiistaina 13.2 10-20:30 ja keskiviikkona 14.2 9-20:30.

Sveitsi x Mielakka 10.2.

Ilmainen vaihtopäivä Mielakkaan Sveitsin kausikortilla. Välillä vaihtelu...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

5/5

Avoimet rinteet

9/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
info@sveitsinhiihtokeskus.fi
Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.