Final Countdown – Kausikortti 249€ ja rinne avoinna joka päivä!

25.10.2023

Sveitsin syksyn viimeinen kausikorttikampanja on täällä. Kausikortin (normaali 420€) voi ostaa 14.11. saakka hintaan 249€. Heti ostoksille täältä:

Sveitsi lunastaa tunnuslausettaan ”Etelä-Suomen puhutuin hiihtokeskus”. Avasimme tälle kaudelle ensimmäisen kerran 10. lokakuuta kolmeksi päiväksi kun saatiin pari ujoa pakkasyötä ja lumetus oli hetken mahdollista. Uudelleen ja pysyvästi päästiin avaamaan 22. lokakuuta ja nyt näyttää siltä että kauden mitta saattaa optimaalisessa tapauksessa yltää jopa 190 aukiolopäivään. Kahdella edellisellä kaudella on päästy 174 ja 168 päivää hieman myöhemmin mahdollistuneen avauksen vuoksi, mutta nyt  lokakuun sään suosittua lumetusta ollaan huippukauden äärellä.

Sveitsin keskeisimmät uudistukset rinnetoiminnassa alkavalle kaudelle ovat yhdeksännen rinteen ”Banaanin” avaaminen sekä entisestään parannettu lumetus, uusi led-valaistusjärjestelmä ja jos mahdollista entisestään huolellisempi ote rinteiden ylläpitoon. Rinteitä on nyt todellakin jokaiseen makuun alkaen ensirinne Alppimaasta aina Rosa Plateau -kisarinteeseen. Esimerkiksi koko naisten alppimaajoukkue tulee mistä muualta kuin Hyvinkäältä. Lisäksi Sveitsi Snow Plaza -parkkia on levennetty yhden laskulinjan verran kesän aikana ja erikoissetit tehdään lumilautailija Sami ”Dr Luti” Luhtasen mestariteokseen Sveitsi Super Naturaliin. Olemme saaneet palautetta että ns. tavalliselle laskettelulle tarvitaan lisätilaa ja niihin vastaavat Iso Mäki, Pitkä Perherinne, Perherinne sekä uutena pisin rinteemme Banaani joka kiertää Sveitsin huipulta takakautta yhdistyen perherinteeseen.

Sveitsin hissit käyttävät ekosähköä, kaikki koneet biopolttoainetta, teemme yhteistyötä hiililaskennassa Green Carbon Finlandin kanssa ja teemme lukuisia pieniä vastuullisuustekoja tiedostaen että hiihtokeskustoiminta on kuormittavaa ja tilannetta täytyy kaikin keinoin parantaa niillä keinoin jotka ovat mahdollisia.  

Sveitsissä nähdään tänäkin talvena päivittäin kotimaiset huippulaskijat eri lajeissa. Samoin kansainväliset laskijavieraat ovat tulleet Sveitsisssä tutuiksi ”pormestarimme” X-Games mitalisti Jesse Augustinuksen johdolla. Burtonin Suomen ainoa Mystery Series kiertuetapahtuma joulukuussa tuo myös mukanaan isoja nimiä.

Sveitsin kausikortilla lasket siis lokakuulta mahdollisesti jopa toukokuulle saakka rajoituksetta. Se on hyvä tapa saada itsensä lukuisat kerrat talven aikana liikkeelle sohvalla makoilun sijasta ja ennakkoon maksettu kausi ei rasita enää lompakkoa kauden aikana. Tämä on kauden viimeinen etuhintainen kausikorttikampanja joten kannattaa toimia heti.

Ota kausikortti haltuun verkkokaupasta:

Pitkä Kevät EXTRA DAY sunnuntaina

Sveitsissä ei pyöritellä peukaloita vaan vedetään Pitkä Kevät äärimmilleen. Snow Plazan extrapäivä kevätsetupilla ja yhdellä hissillä sunnuntaina 28.4. klo 10-15. Päivälippu 16 € Samalla mahdollisuus ostaa kausikortti aukioloajan puitteissa (myös liikuntaeduilla)...

Kiitos 10.10.2023 – 20.4.2024

Sveitsi kiittää jokaista laskijaa, upeaa henkilökuntaa, kumppaneita ja...

SVEITSI TÄNÄÄN 16.4. SULJETTU

Hiihtokeskus on tänään 16.4. suljettu vesisateen johdosta. Perherinne ja Snow...

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/5

Avoimet rinteet

0/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy

Pujottelutie 1

05880 Hyvinkää

toimisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.