Kausikortti Vuoden Lähikeskukseen 229€

9.10.2024

Ennakkokausikortit Etelä-Suomen puhutuimpaan keskukseen, valittiin myös viime kaudella ski.fi Vuoden Lähikeskukseksi nyt edulliseen ennakkohintaan vain 229€! (Kampanja on voimassa vain 22.10. saakka joten kannattaa toimia heti.

Mitä saat kausikortilla:

  • Niin pitkä kausi kuin mahdollista. Viimeisimmät kolme kautta ovat olleet lähes puolen vuoden mittaisia, yli 170 päivää lokakuulta jopa toukokuun puolelle!
  • Noin 45 minuuttia Helsingistä ja helppo tulla koko Uudenmaan alueelta sekä Hämeenlinnan, Tampereen ja Lahden seuduilta.
  • 9 rinnettä, 5 hissiä, 6/5 meininki, 7 päivää viikossa
  • Aidon laskuyhteisön jossa ketä tahansa voi tervehtiä ja kaikilla on hauskaa ja jossa jokainen voi toimia omien taitojensa mukaan ja riippumatta taidoista jokainen on yhtälailla tärkeä osa Sveitsiä.
  • Erittäin maltilliset hissijonot. Sveitsissä hissiin pääsemisessä kestää äärimmäisen harvoin kauemmin kuin 0-2 minuuttia.
  • Ylpeydenaiheemme ja ison panostuksen kohteen – päivittäin parhaaseen mahdolliseen kuntoon huollettavat ja kunnostettavat rinteet ja suorituspaikat.
  • Paljon ulkoilmaa, vähemmän ruutuaikaa, liikkuvan elämäntavan koko kauden ajaksi.

Kuulostaako hyvältä? Älä odota enää, tarjous on voimassa vain 22.10. saakka.

Sveitsi on viime kauden Vuoden Lähikeskus.

Suomen hiihtokeskusyhdistyksen tunnustukset valitsevat raati perusteli huomionosoitusta Sveitsille seuraavasti:

”Kehitys Hyvinkäällä on ollut huimaa ja Sveitsissä on
viime vuosina panostettu poikkeuksellisen voimakkaasti suorituspaikkoihin sekä
olosuhteisiin. Sveitsin työ laskettelukauden pidentämiseksi on ollut näkyvää.
Keskus onkin osoittanut, että myös Etelä-Suomessa voi olla pitkä laskukausi.”

Voit lukea koko artikkelin täältä.

Sveitsi sopii kaikille – perheille, aloitteilijoille ja kovan luokan harrastajille.

Sveitsissä erityistä on se, että rinteitä on ensirinne Alppimaasta ja sen mattohissistä aina alppihiihdon kisarinteeseen ja jopa ammattilaskijoiden suosimaan Snow Plaza parkkiin ja kaikkea siltä väliltä. Rennosta ja helposta laskemisesta pääsee nauttimaan perherinteissä ja tälle kaudelle levennetyssä Banaanissa ja hieman kovemmat vauhdit saa Isossa Mäessä tai sitten Rosa Plateau -kisarinteessä on kokeneemmallakin tekemistä kääntää kantilla loppujyrkällä. Super Natural on täysin uudenlainen luonnonparkki ja Snow Plazan maine menee jo Burtonin ja Red Bullin maailmantähtien mukana. Kotimaan parhaimmisto on viime talvien aikana nähty lähes kokonaisuudessaan Sveitsissä ja paikalla on piipahtanut useampaan kertaan Burtonin ja Red Bullin kansainvälisten tiimien laskijoita aina Zeb Powellia myöten ja Sveitsin epävirallisena presidenttinä toimii joka talvi useampia viikkoja Sveitsissä viettävä X-Games mitalisti Jesse Augustinus, jonka Sveitsissä kuvaamat videot ovat saaneet varsin laajaa huomiota sponsoreidensa somekanavissa.

Sveitsissä siis kulkevat sulassa sovussa niin ensikertalaiset kuin maailmantähdet ja se onkin Sveitsin yhteisöllisyyden salaisuus. Tehdään porukalla laskijoiden näköistä ja tuntuista keskusta ja otetaan toiset ja kaikki huomioon.

Jos luit tänne asti niin eiköhän mennä seuraavaksi kausikorttikaupoille.

Kampanja päättyy 22.10. klo 23.59 joten osta kausikortti nyt niin ei pääse unohtumaan.

PRE OPENING TI 24. – KE 25.9.

Tiistaina ja keskiviikkona klo 10-18 Sveitsissä myynti ja vuokraamo avoinna seuraavista syistä. Ennakkokausikorttitarjousta 219€ on jatkettu keskiviikkoon puoleen yöhön saakka ja keskuksessa voit maksaa myös liikuntaeduilla jotka eivät käy maksuvälineenä...

LOADING ENNAKKOKAUSIKORTIT 219€

Uudet mainostaulut on asennettu kolmostien varteen, kaivinkoneet painavat...

Pitkä Kevät EXTRA DAY sunnuntaina

Sveitsissä ei pyöritellä peukaloita vaan vedetään Pitkä Kevät äärimmilleen....

Päivän kurssit

Avoimet hissit

0/5

Avoimet rinteet

0/9

Meininki

6/5

Yhteystiedot

Sveitsin Hiihtokeskus Oy

Pujottelutie 1

05880 Hyvinkää

toimisto@sveitsinhiihtokeskus.fi

Myynti/Info 0400 877 077
Hiihtokoulu  040 1662221
Vuokraamo 0400 954 585

Sveitsi-info

Verkkosivuston kuvat Tom Brunberg, Tiia Nyholm, Ville Vappula ja Pasi Salminen.