SVEITSIN HIIHTOKESKUS AJANKOHTAISTA

15.09.2020
Sveitsin hiihtokeskuksen toiminta jatkuu.

Tervehdys,

Sveitsin hiihtokeskus on ollut 20 vuotta talvilajien maamerkki Hyvinkäällä. Hyvinkään kaupungin ja pitkän linjan yrittäjän Markku Hyttisen ansiokas työ lasten-, nuorten ja perheiden talvisen ulkoliikunnan hyväksi saa onneksi jatkoa ja minä kunniatehtävän niin perinteen vaalijana kuin kehittäjänäkin. On tärkeää, että harrastusmahdollisuuksia vaalitaan ja onpa Hyvinkään Sveitsistä ponnistettu Olympialaisiinkin saakka. Edelleen aktiivinen seuratoiminta tuottaa elämyksiä ja perheillä on mahdollisuus liikkua kuten talvella kuuluu – ulkona.  

Minä ja koko tiimimme olemme innoissamme uudesta haasteesta ja odotamme malttamattomana tulevaa laskettelukautta. Näemme Sveitsissä huikeaa potentaalia ja kehittämismahdollisuuksia mitä pyrimme parhaamme mukaan hyödyntämään ja kehittämään kovalla työnteolla ja ammattitaidolla hiihtokeskusalalta usean vuosikymmenen ajalta. Ensivaiheessa turvataan toiminta ja tehdään ensimmäisestä kaudesta erinomainen kehittäen jo hieman. Jatkossa tulemme kehittämään niin toimintaa kuin toimintaympäristöäkin asiakkaiden toivomalla tavalla nykyaikaiseksi ja laskijoita paremmin palvelevaksi.

Haluamme vahvistaa Sveitsin asemaa koko perheen hiihtokeskuksena missä on tarjolla myös eri lajien aktiiviharrastajille kuten rata- ja snow park-laskijoille huippulaadukkaat suorituspaikat.

Aika kehitystyölle on meillä ensimmäiselle kaudelle rajallinen, mutta teemme parhaamme ja haluamme mahdollistaa omalla tinkimättömällä työnteollamme Teille asiakkaille mahdollisimman pitkän, miellyttävän ja turvallisen laskettelukauden meillä Sveitsin hiihtokeskuksessa.

Toivomme tietysti, että niin hyvinkääläiset ja lähialueiden asukkaat pääkaupunkiseutua myöten tulevat kokemaan laskemisen riemun meillä ja tänään aloitimme rajatun määrän kausikorttikampanjan hintaan 199€. Kannattaa varata omansa heti ja laskettelukauden odotus tuo kivaa ilonaihetta syksyyn. Kaikkihan lähtee siitä että laskeminen on vaan niin kivaa!

 

Nähdään Sveitsissä,

 

Matias Petäistö
Yrittäjä
Sveitsin hiihtokeskus


SVEITSIN SUURI KAUSIKORTTI
KAMPANJA!
SEASON PASS LIMITED AMOUNT ONLY 199 GET YOURS NOW!
199
VARAA SUPER-EDULLINEN KAUSIKORTTI NYT. MYYNNISSÄ RAJOITETTU 400 KPL ERÄ!

Mikäli haluat maksaa osin tai kokonaan liikuntaseteleillä varaa lippusi verkkokauppalinkin sijaan sähköpostitse info@sveitsinhiihtokeskus.fi ja voit lunastaa sen myöhemmin ilmoitettavana aikana lipunmyynnistä.

LUE LISÄÄ JA VARAA!